Tietosuojakäytäntö

1. Kuka olet ja mitä tämä tietosuojakäytäntö koskee?

Olemme SIRBAA INC.

Tiedämme, että välität siitä, miten henkilötietojasi käytetään ja jaetaan, ja välitämme myös siitä.

25. toukokuuta 2018 alkaen uudet eurooppalaiset tietosuojalait, jotka tunnetaan nimellä yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), tulivat voimaan. Se on kattava eurooppalainen tietosuojalaki, joka tarjoaa henkilöille paremmat tietosuojaoikeudet, mikä hyödyttää kaikkia käyttäjiämme. Tietosuojakäytäntömme kertoo, kuinka huolehdimme, käytämme ja jaamme sinulta keräämiämme henkilötietoja sekä kuinka voit hallita suostumustasi; sekä toimi oikeuksistasi. Lue tämä huolellisesti. Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kenenkään kanssa, ellemme kerro tai sinä suostu siihen.

Kun käytät mitä tahansa palveluistamme, hyväksyt tietosuojakäytäntömme, mutta voit hallita suostumustasi milloin tahansa käyttämällä tämän käytännön työkaluja. Vastuullisesti SIRBAA INC. on "Tiedonhallinta"

2. Kuinka suojaat henkilötietojani?

Suhtaudumme vakavasti henkilötietojesi turvallisuuteen ja käytämme suojattua palvelinta henkilötietojesi tallentamiseen. Emme kuitenkaan voi taata täydellistä turvallisuutta, kuten kaikki muutkin. Käytämme alan standardeja organisatorisia ja teknisiä turvatoimenpiteitä suojataksemme tietosi luvattomalta paljastamiselta tai käsittelyltä.

Jos sinun on valittava salasana tilillesi, olet vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee rajoittaa pääsyä tietokoneeseesi tai laitteeseesi ja kirjautua ulos, kun olet päättänyt käyttää tiliäsi. Jos uskot, että joku pääsee käsiksi salasanaasi tai luvaton pääsy tilillesi, ilmoita siitä meille välittömästi osoitteeseen hello@musemuse.love.

Emme ole vastuussa tilisi tai tietosi väärinkäytöstä, jos et ole pitänyt salasanaasi luottamuksellisena tai et ole ilmoittanut tietoturvaloukkauksesta.

3. Mitä tietoja keräät minusta?

Meille antamasi tiedot (lähetetyt tiedot): Voit antaa meille tietoja, kun rekisteröidyt meille, kirjaudut palveluihimme, täytät lomakkeita, otat meihin yhteyttä sähköpostitse, annat palautetta ja osallistut kilpailuihimme tai erikoisuuksia. Tämä voi sisältää:

  • nimesi
  • sähköpostiosoite
  • osoite
  • puhelinnumero

Jos ostat meiltä jotain, saatamme tarvita osoitteesi ja maksutietosi.

Voit valita, annatko meille tietoja vai et. Tiettyjen tietojen ilmoittamatta jättäminen voi kuitenkin tarkoittaa, että et voi nauttia kaikista palveluistamme tai osistamme.

Automaattisesti kerättävät tiedot: Aina kun käytät palveluitamme, tallennamme automaattisesti tiedot selaimeltasi tai laitteeltasi. Tämä voi sisältää:

  • IP-osoitteesi,
  • istuntotunnuksesi
  • tilaustietosi
  • laitetietosi (esim. laitteen tyyppi/malli) ja mobiilikäyttöjärjestelmän versio;
  • sovellustemme käyttö, vierailusi sivustoillamme, toimintasi Palveluissamme, mukaan lukien liikennetiedot ja evästetiedot (lokitiedot); ja
  • jotkin Palveluistamme voivat käyttää laitteeltasi lähetettyjä sijaintitietoja (jos olet asettanut laitteen asetukset sallimaan tämän) (Sijaintitiedot).

4. Miten käytät minua koskevia tietoja?

Käytämme sinusta tallennettuja tietoja tehdäksemme Palveluistamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen.Saatamme käyttää tietojasi esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Lähetetyt tiedot:
  • muokkaa palveluita, joita haluat vastaanottaa
  • täytämme velvollisuutemme sinua kohtaan, kuten toimittamaan ostamasi Palvelut tai fyysiset tuotteet
  • hallinnoida tiliäsi ja vastata kyselyihisi
  • ota sinuun yhteyttä tärkeiden palveluilmoitusten yhteydessä
  • ota sinuun yhteyttä muista SIRBAA INC:n palveluista ja tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua
  • jos olet samaa mieltä, ota yhteyttä muiden yritysten mainoksissa

Laitetiedot:

  • optimoi ja esittelee Palvelut tehokkaimmalla tavalla laitteellesi ja käyttöjärjestelmällesi
  • suorittaa tutkimusta ja analyyseja, koulutusta ja laadunvarmistusta

Lokitiedot:

  • ylläpitää, suojella ja parantaa palveluitamme
  • suorittaa tutkimusta ja analyyseja, koulutusta ja laadunvarmistusta

Sijaintitiedot:

  • Käytämme sijaintitietoja vain tavalla, joka on tarpeen Palveluiden tarjoamiseksi ja haluamiesi tuotteiden toimittamiseksi. Jos et ole sallinut sijaintitietojen lähettämistä (laitteesi asetusvalikon kautta), sijaintitiedot ei lähetetä.

Saamme käyttää näitä tietoja myös täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme ja suojellaksemme oikeutettuja etujamme.

5. Kenelle luovutat henkilötietoni?

SIRBAA INC. ei jaa henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin SIRBAA INC:n ulkopuolisten yritysten kanssa. konserniin, ellet ole antanut meille siihen lupaa. Voimme kuitenkin jakaa tietosi seuraavilla tavoilla:

  • Saamme tarvittaessa jakaa henkilötietojasi kenelle tahansa yritysryhmämme jäsenelle
  • Työskentelemme luotettujen kumppaneiden kanssa suorittaaksemme tehtäviä puolestamme, ja saatamme joutua paljastamaan henkilötietosi, jotta he voivat tarjota palveluja tai toimittaa tuotteita sinulle. Näitä yrityksiä sitovat kuitenkin luottamuksellisuusvelvoitteet, eikä niillä ole itsenäistä oikeutta käyttää henkilötietojasi sen lisäksi, mikä on tarpeen meidän auttamiseksi. Nämä palveluntarjoajat ovat "tietojenkäsittelijöitä"
  • Kun laki vaatii meitä paljastamaan tietosi, noudatamme sitä
  • Kun meidän on valvottava käyttöehtojamme, tutkittava petoksia, vähennettävä luottoriskiä, ​​käytettävä laillisia oikeuksiamme tai puolustettava oikeudellisia vaateita.
  • Kun se on välttämätöntä henkilön hyvinvoinnin tai omaisuuden suojelemiseksi ja kun ennakkosuostumuksen saaminen on vaikeaa
  • Jos SIRBAA INC:n omistuksessa tapahtuu muutos tai mitä tahansa sen omaisuutta, voimme paljastaa henkilötietoja uudelle tai mahdolliselle sijoittajalle. Jos teemme niin, ilmoitamme sinulle ennen kuin henkilötietoihisi tulee erilainen tietosuojakäytäntö
  • SIRBAA INC voi näyttää kohdistettuja mainoksia, jotka perustuvat anonymisoituihin tietoihin, henkilökohtaisiin tunnistetietoihin tai tietoihin, jotka olet asettanut julkisesti saataville, paitsi ETA(EU)-alueella oleville käyttäjille, joissa pyydämme suostumusta henkilötietojen käyttöön. Tätä suostumusta voidaan hallita milloin tahansa verkkosivustojemme alareunassa tai laitteesi asetuksissa tai sovelluksissamme olevan suostumushallinnan avulla. SIRBAA INC ei toimita mitään henkilötietoja suoraan mainostajalle. kun olet vuorovaikutuksessa kohdistetun mainoksen kanssa tai katsot sitä. Olemalla vuorovaikutuksessa mainoksen kanssa tai katsomalla sitä hyväksyt kuitenkin sen mahdollisuuden, että mainostaja kerää sinusta tietoja ja/tai olettaa, että täytät mainoksen näyttämiseen käytetyt kohdistuskriteerit.

6. Käyttämämme palvelut

SIRBAA INC, kuten monet muutkin verkkosivusto- ja sovellusoperaattorit, käyttää analytiikkaa analysoidakseen käyttäjiämme parantaakseen verkkopalveluidemme suorituskykyä ja laatua.Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka suorittavat näitä palveluita puolestamme, on lueteltu alla:

  • Google Analytics
  • Facebook Analytics

Saamme myös sitouttaa muita kolmansia osapuolia suorittamaan palveluita, jotka liittyvät verkkosivustojemme ja sovelluksiemme toimintaan. Jokainen näistä kolmansista osapuolista on sopimusvelvollinen suojelemaan kaikkien heidän kanssaan jakamiemme tietojen turvallisuutta ja rajoittamaan niiden käyttöä tiedot palveluista, joita tarjotaan yksinomaan SIRBAA INC.:lle.

  • Googlen pilvipalvelut: Tietojen tallennus
  • Internet-palveluntarjoaja (ISP): IP-osoitteesi jaetaan Internet-palveluntarjoajien kanssa lain tai määräysten noudattamisen varmistamiseksi.
  • Mailchimp: Sähköpostimarkkinointi
  • ManyChat: Asiakaspalvelualusta

7. Saanko sinulta markkinointitietoja?

Haluamme lähettää sinulle tietoja palveluistamme ja tuotteistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos et pidä tästä, lopetamme mielellämme milloin tahansa. Napsauta vain "peruuta tilaus" -linkkiä, jos sellainen on, tai ota meihin yhteyttä osoitteeseen hello@musemuse.love. Mobiililaitteilla voit hallita Palveluistamme saamiasi ilmoituksia laitteesi asetusten avulla.

8. Miten pääsen käsiksi tai muutan henkilötietojani?

Jos haluat nähdä tai muuttaa henkilötietojasi, siirry tilisi asetuksiin tai ota meihin yhteyttä osoitteeseen hello@musemuse.love. Huomaa, että tiettyjä tietoja ei voi muuttaa, kun olet antanut ne.

Tietyillä lainkäyttöalueilla sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä hallussaan oleviin henkilötietoihin kirjoittamalla meille osoitteeseen hello@musemuse.love tai postiosoitteeseemme (katso alla).

9. Kuinka kauan säilytät henkilötietojani? Kuinka voin poistaa sen?

Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen ja niin kauan kuin se on tarpeen vain liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Yli kaksi vuotta vanhemmat tiedot poistetaan tai anonymisoidaan.

Jos haluat poistaa tilin, voit tehdä sen noudattamalla kyseisen palvelun ohjeita ja/tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen hello@musemuse.love. Jos haluat poistaa hallussamme olevat henkilötiedot, voit tehdä sen ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen hello@musemuse.love. Kun teet tämän, deaktivoimme tilisi ja/tai poistamme tai anonymisoimme (mikä tarkoittaa, että sinua ei voida tunnistaa tiedoista) asiaankuuluvat henkilötiedot, ellei meidän tarvitse säilyttää niitä oikeudellisista syistä.

Joitakin asioita, joita teet palvelussamme, ei tallenneta tilillesi. Nämä tiedot voivat säilyä tilisi poistamisen jälkeen.

10. Oikeutesi vastustaa / Oikeutesi tulla unohdetuksi

Sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä käsittelytarkoituksia, erityisesti suoramarkkinointitarkoituksiin käsiteltäviä tietoja ja tietoja, joita käsitellään tietyistä syistä oikeutettujen etujemme perusteella. Sinulla on myös oikeus poistaa henkilötietosi ("oikeus tulla unohdetuksi"). Voit tehdä niin ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen hello@musemuse.love.

11. Mitä evästeet ovat? Käytätkö evästeitä?

Katso evästeselosteemme täältä.

12. Koskeeko tämä tietosuojakäytäntö muiden yritysten tarjoamia palveluita, sovelluksia tai verkkosivustoja?

Palvelumme voivat sisältää linkkejä muihin sovelluksiin tai verkkosivustoihin. Tietosuojakäytäntömme koskee vain sitä, miten SIRBAA INC. käyttää henkilötietojasi. Jos luovutat henkilötietojasi muille yrityksille, ne ovat vastuussa tietojesi käytöstä.

13. Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Saamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle tällaisista muutoksista julkaisemalla ilmoituksen palvelussamme. Sinua sitovat kaikki tietosuojakäytäntöömme tehdyt muutokset, kun käytät palveluamme sen jälkeen, kun sinulle on ilmoitettu näistä muutoksista.

14. Kuinka voin ottaa sinuun yhteyttä?

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää hallussamme olevista tiedoista tai tietosuojakäytännöstämme:

  • Lähetä sähköposti osoitteeseen hello@musemuse.rakkaus
  • Kirjoita meille osoitteeseen SIRBAA INC, 302-1461 rue du Frontenac, G7A0W6 Lévis, QC CANADA

15 Mitä se tarkoittaa?

"Henkilötiedot" tarkoittaa kaikkea, jonka avulla sinut voidaan tunnistaa, mukaan lukien tiedot, jotka annat meille rekisteröityessäsi, ja kaikki, mitä keräämme käyttäessäsi palveluitamme.

"Palvelu" tai "Palvelut" tarkoittaa SIRBAA INC:n tarjoamia tuotteita ja palveluita, mukaan lukien fyysiset tuotteemme, mobiilisovelluksemme, verkkosivustomme ja kaikki muut online-, offline- ja/tai mobiilituotteet ja -palvelut millä tahansa alustalla tai tekniikalla tai niiden kautta. .

16. Tietoja Kalifornian kuluttajille

Jos asut Kaliforniassa, Kalifornian laki edellyttää, että annamme sinulle lisätietoja siitä, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme "henkilökohtaisia ​​tietojasi" (määritelty Kalifornian kuluttajatietosuojalaissa ("CCPA")). .

Keräamiemme henkilötietojen luokat. Tässä tietosuojakäytännössä käsittelemme yksityiskohtaisesti tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme käyttäjiltä ja käyttäjistä. CCPA:n mukaan meidän on myös toimitettava sinulle keräämiemme henkilötietojen "luokat". Keräämämme luokat ovat: tunnisteet (kuten nimi, osoite ja sähköpostiosoite); kaupalliset tiedot (kuten sovelluksesi ostokset meiltä); yleiset maantieteelliset tiedot (esim. kaupunkisi ja osavaltiosi IP-osoitteen tai tarkan sijainnin perusteella, suostumuksesi perusteella); ja muut tiedot, jotka tunnistavat sinut tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää sinuun.

Miten käytämme näitä henkilötietoluokkia

Me ja palveluntarjoajamme voimme käyttää sinulta ja sinusta keräämiemme henkilötietojen luokkia seuraaviin liike- ja kaupallisiin tarkoituksiin (soveltuvan lain määritelmän mukaisesti):

  • Meidän tai palveluntarjoajamme toiminnalliset tarkoitukset;
  • Tarkistamme kuluttajien vuorovaikutusta sivustollamme;
  • Turvallisuushäiriöiden ja vilpillisen tai laittoman toiminnan havaitseminen, niiltä suojaaminen ja syytteeseenpano;
  • Virheiden havaitseminen ja virheraportointi;
  • Meidän tai palveluntarjoajiemme Palveluissa näyttämän sisällön (esim. kontekstuaaliset mainokset) mukauttaminen.
  • Palveluiden tarjoaminen, mukaan lukien tilien huolto ja ylläpito, asiakaspalvelu, mainonta ja markkinointi, analytiikka ja Palveluihin liittyvä viestintä;
  • Nykyisten palveluidemme parantaminen ja uusien palveluiden kehittäminen (esim. tekemällä tutkimusta uusien tuotteiden tai ominaisuuksien kehittämiseksi);
  • Muut käyttötavat, joista ilmoitamme sinulle.

Esimerkkejä tämäntyyppisistä käyttötavoista käsitellään tietosuojakäytännössämme. Voimme myös käyttää henkilötietojen luokkia sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseksi, ja voimme yhdistää keräämiämme tietoja ("koottaa") tai poistaa tietoja ("poistaa") rajoittaaksemme tai estääksemme minkä tahansa tietyn henkilön tunnistamisen. käyttäjä tai laite.

Henkilötietojen luokat, jotka luovutamme liiketoiminnallisiin tarkoituksiin

Kuten tässä tietosuojakäytännössä on tarkemmin selitetty, MUSE voi paljastaa seuraavat tietoluokat sinusta tai palveluidemme käytöstä liiketoiminnallisiin tarkoituksiin (soveltavan lain määrittelemällä tavalla) tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla:

Tunnisteet (kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite); kaupalliset tiedot (kuten tapahtumatiedot), Internet- tai muu verkko- tai laitetoiminta (kuten selaushistoria tai sovellusten käyttö); maantieteelliset tiedot; biometriset tiedot; aistitieto (kuten ääni- tai visuaalinen tieto); ja muut tiedot, jotka tunnistavat sinut tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää sinuun.

Henkilötietojen myynti

Kalifornian asukkaat voivat kieltäytyä henkilökohtaisten tietojensa "myynnistä". Kalifornian laki määrittelee myynnin laajasti siten, että se voi sisältää kolmansien osapuolten luvan vastaanottaa tiettyjä tietoja, kuten evästeitä, IP-osoitetta ja/tai selauskäyttäytymistä MUSEn markkinointi- ja analytiikkatarkoituksiin.Riippuen siitä, miten käytät palveluitamme, olemme saaneet myyneet (Kalifornian lain mukaisesti) seuraavan luokan henkilökohtaisia ​​tietojasi viimeisten 12 kuukauden aikana analytiikka- ja markkinointikumppaneillemme: Internet ja verkko- tai laitetoiminta

Jos asut Kaliforniassa ja haluat kieltäytyä käyttämästäsi verkkosivustoamme liittyvien henkilötietojen myyntiä, voit tehdä sen seuraavalla sivulla kuvatulla tavalla: Älä myy henkilökohtaisiani Tietoja.

Kalifornian tietosuojaoikeutesi

Jos asut Kaliforniassa, sinulla voi olla tiettyjä oikeuksia. Kalifornian laki saattaa sallia sinun pyytää, että:

  • Antaa sinulle henkilötietojen luokat, jotka olemme keränneet tai paljastaneet sinusta viimeisen 12 kuukauden aikana; tällaisten tietolähteiden luokat; henkilötietojesi keräämisen tai myynnin liike- tai kaupallinen tarkoitus; ja kolmansien osapuolten luokat, joiden kanssa jaoimme henkilötietoja.
  • Anna pääsy tiettyihin hallussamme oleviin sinusta tietoihin ja/tai kopio niistä.
  • Poista tiettyjä tietoja, jotka meillä on sinusta.
  • Jos mahdollista, kieltäydy kaikista henkilötietojesi myynnistä.

Sinulla saattaa olla oikeus saada tietoa taloudellisista kannustimista, joita tarjoamme sinulle (jos sellaisia ​​on). Sinulla on myös oikeus siihen, ettei sinua syrjitä (sovellettavan lain mukaisesti) tiettyjen oikeuksien käyttämisen vuoksi. Tietyt tiedot voidaan vapauttaa tällaisista pyynnöistä sovellettavan lain mukaan. Tarvitsemme esimerkiksi tietyntyyppisiä tietoja voidaksemme tarjota Palvelut sinulle ja noudattaaksemme sovellettavaa lakia. Jos pyydät meitä poistamaan tiettyjä tietoja, et ehkä voi enää käyttää tai käyttää Palveluita.

Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen hello@musemuse.love. Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ennen kuin täytämme pyyntösi. Tätä varten sinun on annettava tiedot tilistäsi tai henkilöllisyystodistus.

Voit myös nimetä valtuutetun edustajan tekemään pyynnön puolestasi. Tätä varten sinun on toimitettava meille kirjallinen valtuutus tai allekirjoittamasi valtakirja, jotta edustaja voi toimia puolestasi. Sinun on silti vahvistettava henkilöllisyytesi suoraan meiltä.

.